Apple tv

apple_tv

Het blijkt dat Apple’s streaming – TV box – met de toepasselijke naam Apple TV – niet alleen meer voor het streamen is. Zijn nieuwste incarnatie , welke binnenkort verschijnen , biedt op het grote scherm zo ongeveer alles wat je kon voorheen alleen op een iPhone of iPad .

Of dat positie is kan afhangen van de vraag of je het echt wilt om schoenen te kopen of stripboeken lezen op uw TV. De nieuwe Apple TV lijkt een geschikt apparaat voor die doeleinden te zijn , hoewel niet foutloos. De streamingtv beschikt ook over een troef net als die van zijn voorganger.

De nieuwe Apple TV zal ongeveer $ 149 , of $ 199 voor een versie met extra opslag, gaan kosten. Apple zal nog steeds de oude versie verkopen voor $ 69. Bij een Appletv is een iPhone of iPad niet vereist, hoewel iDevice de Apple TV setup-proces kan vereenvoudigen .

apple_tv

Apple TV is een betrouwbare streamer, maar tot nu toe zijn repertoire werd beperkt tot enkele tientallen diensten. Zeker, deze opgenomen Netflix, Hulu en HBO. Maar Apple niet laten u andere kanalen toevoegen – laten we zeggen, concurrerende videogame spelen van Twitch.tv – op uw eigen.

Dat is allemaal veranderd. De nieuwe Apple TV beschikt over een iPhone-achtige app store waarmee u uw eigen streaming diensten. En het is niet meer opdringerig over sturen je naar iTunes en andere Apple-diensten. U kunt het startscherm gemakkelijk met uw favorieten.

Video kwaliteit op de nieuwe Apple TV maxes op volle high definition, technisch bekend als 1080p. Dat moet genoeg voor de meeste mensen. Videoliefhebbers kunnen klagen dat het geen voorstander van een hogere kwaliteit video-standaard genaamd ultra-high definition of 4K, zoals verschillende andere streaming dozen doen. Maar er zijn niet veel 4K-tv’s of veel programmering voor hen beschikbaar Er zijn nog.

De Apple TV-afstandsbediening beschikt niet over een hoofdtelefoonaansluiting, die andere streaming-apparaten zoals de Roku 3 en 4 en de Nvidia Shield aanbod om uw familie en huisgenoten te sparen in de nacht. Het kan lastig zijn, klusjes doen met een afstandsbediening bungelend uit je koptelefoondraden. Apple TV biedt in plaats daarvan ondersteuning voor draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons – apart verkocht, natuurlijk, door Apple en anderen.

Het is nog niet duidelijk of je in staat bent om video te streamen vanaf Amazon en Google Play. Beide bedrijven hebben concurrerende videotheken, en één knelpunt kon de cut Apple neemt op in-app digitale verkoop. Andere belangrijke diensten, waaronder Google’s YouTube, zullen naar verwachting volgen op de Apple TV.

TelecomTelecom.nl - Alle accessoires voor jouw tablet!

Related posts

Leave a Comment